Zonnepanelen en advies door de specialist in Schoonebeek

Neem direct contact op

Bij Eco Systemen b.v. kunt u terecht voor de verduurzaming van uw particuliere woning, uw bedrijfspand of uw boerenbedrijf. Wij denken met u mee over onder meer zonnepanelen en subsidies/financiering door de overheid.

Zonnepanelen

Wilt u niet meer afhankelijk zijn van de steeds maar stijgende kosten op uw energienota? Stap dan over op een PV-installatie van Eco Systemen b.v.. Onze adviseur komt vrijblijvend bij u langs om u wegwijs te maken in de wereld van de zonnepanelen. Hij kan u adviseren over het aantal, de soort panelen, een omvormer, het verzwaren van de meterkast etc. Door samen met u de mogelijkheden voor de toekomst te bekijken, kunnen wij voor u een plan opstellen waardoor u geen verrassingen meer krijgt op uw energienota. Verder gaan wij, samen met u, alvast kijken naar de mogelijkheden voor energieopslag en eventuele laadpalen voor elektrisch rijden.

Wij zorgen ervoor dat de installaties werkend op uw dak of op een grondopstelling komen te liggen. Onze monteurs gaan niet eerder naar huis dan dat u tevreden bent.

Wij leveren momenteel 320 WP Full black panelen voor schuine daken en 360 of 330 WP panelen voor platte daken. U kunt bij ons kiezen uit een Growatt, Goodwe of een Solar Edge omvormer.

Meer informatie?

Energie-adviesrapport

Om een goed inzicht te krijgen in uw daadwerkelijk verbruik en de besparingsmogelijkheden kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs. De adviseur zal samen met u in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn om te verduurzamen. Na het intakegesprek van circa anderhalf uur, zal de adviseur een energie-adviesrapport voor u opstellen. Hierin zal de adviseur u een aantal adviezen geven om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen. Ook zullen hierin de kosten van de gehele verduurzaming duidelijk worden. Tevens heeft de adviseur dan de mogelijkheid gehad om voor u de subsidiemogelijkheden uit te zoeken. Tijdens een vervolgafspraak zal de adviseur met u alle mogelijke scenario’s doornemen. U kunt dan kiezen of u voor de totale oplossing gaat of voor een deeloplossing. Doelstelling is dat het voor u interessant is om te verduurzamen en geld te besparen!

Maak direct een afspraak

Subsidie en financiering

Omdat de overheid bedrijven een aantal verplichtingen oplegt op het gebied van verduurzaming, draagt de overheid ook bij om u te laten verduurzamen. Dit kan door subsidies toe te kennen, denk aan SDE+, EIA, KIA en ISDE voor bedrijven.

Maar ook voor particulieren zijn er diverse mogelijkheden, denk aan BTW-teruggave of ISDE-subsidie. Verder heeft de overheid een aantal voorzieningen getroffen waar zowel het bedrijfsleven als particulieren geld kunnen lenen tegen een zeer lage rente. Wij helpen u om in deze wirwar van subsidiemogelijkheden en financieringen de juiste keuze te maken en deze aan te vragen. Wij kijken zowel op gemeentelijk, provinciaal als landelijk niveau naar de mogelijkheden en passen deze toe.

Meer weten over subsidiemogelijkheden?